eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (2024)

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (1)

Op zoek naar een datingsite voor hoogopgeleide singles? Dan is e-Matching wellicht iets voor jou. Deze datingsite richt zich specifiek op singles met een HBO of universitaire opleiding. Hierdoor vind je enkel hoogopgeleide singles die net als jij ambitieus zijn en een bepaalde levensstijl nastreven. Het ledenbestand van e-Matching is zeer divers en bestaat uit Nederlandse singles met verschillende interesses en beroepen. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een leuke date, e-Matching biedt de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. In deze review lees je alles over de kosten, ervaringen en reviews van e-Matching, zodat jij kunt bepalen of deze datingsite bij jou past.

e-Matching: de datingsite voor hoogopgeleide singles in Nederland

e-Matching is een datingsite die zich specifiek op hoog opgeleiden richt. Op e-Matching vind je daarom enkel hoog opgeleide singles. Met “hoog opgeleid” worden personen bedoelt die minimaal een HBO diploma is hun bezit hebben. Het leden bestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse singles met zeer uiteenlopende interesses en beroepen. Door deze diversiteit aan leden zul je altijd iemand vinden waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Ook mag je aannemen dat de leden veel zorg en aandacht hebben besteedt aan zijn of haar studie. Vaak zijn ze zelf ook specifiek zoekende naar een partner met eenzelfde achtergrond en kwaliteiten.

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (2)

Heldere datingsite

E Matching is een datingsite met een heldere lay-out waar je met enkele klikken op de muis al de personen zal hebben gevonden die je interesse hebben. Doordat de website veelvuldig gebruikt maakt van foto’s krijg je een helder beeld met wie je contact hebt. Misschien kom je wel mensen tegen die dezelfde studie als jij hebben gevolgd of die in dezelfde plaats als jij hebben gestudeerd. Dit zorgt er dan ook meteen voor dat je al veel gespreksstof met elkaar gaat hebben. Het ijs zal hierdoor snel gebroken zijn. Aangezien er duizenden leden zijn zal er ook altijd een geschikt persoon voor jou bij zijn.

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (3)

Handmatige controle profielen

De profielen op de datingsite van e-Matching die worden allemaal handmatig gecontroleerd en zo weet je dat je altijd met de mensen aan het praten bent die ook bij het profiel horen. Er wordt dus veel gedaan om de kwaliteit van de website hoog te houden en je kunt ook altijd contact leggen met de klantenservice. Deze zijn zelfs zeven dagen per week open om jou van dienst te zijn. Naast de mogelijkheid om te mailen kun je ook snel een antwoord op je vraag krijgen door een medewerker van de klantenservice te bellen.

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (4)

Een datingcoach kan je bijstaan

Wil het nu allemaal niet zo lukken om een leuke date te vinden? Of heb je wel dates maar verlopen deze niet succesvol? Dan kun je ook advies vragen aan een datingcoach! Een Datingcoach kan je dan helpen om je profiel te optimaliseren en om de juiste personen te benaderen. Het kan misschien heel simpel lijken maar soms kunnen de kleinste aanpassingen aan je profiel er al voor zorgen dat je snel een leuke date vindt die wel bij je past.

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (5)

Drie gratis contacten

Hoog opgeleide personen stellen vaak hoge eisen aan een partner. Het is dan ook goed om te weten dat je hier vele leuke leden zult vinden die je zeker zullen interesseren. Wanneer je nieuw bent bij e-Matching dan kun je je gratis in schrijven en dan kun je ook nog eens drie gratis contacten leggen om zo het gemak van de website te ervaren. Je zal dan ook snel overtuigd zijn en misschien ook al snel een date met een leuke of man of vrouw af kunnen spreken. Ook kun je na het inschrijven meteen zien welke leuke leden er allemaal nog meer zijn en kun je zoeken naar leden die bij jou in de omgeving wonen.

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (6)

Hoe e-Matching zich onderscheidt als datingsite voor hoogopgeleide singles

Als je op zoek bent naar een datingsite die zich specifiek richt op hoogopgeleide singles, dan is e-Matching een goede keuze. Met een groot ledenbestand van Nederlandse singles met diverse interesses en beroepen, vind je hier altijd iemand waarmee je een goed gesprek kunt voeren. Door de nadruk op de kwaliteit van het profiel, kun je erop vertrouwen dat je alleen met serieuze en gelijkgestemde singles in contact komt. Daarnaast biedt e-Matching verschillende handige functies om het zoeken naar een partner zo gemakkelijk en effectief mogelijk te maken. Kortom, als hoogopgeleide single op zoek naar een serieuze relatie, is e-Matching zeker het overwegen waard.

eMatching Kosten & Ervaringen: Is het de Prijs Waard? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated:

Views: 6144

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.